Portfolio

projektet e përfunduara

Më poshtë mund ti gjeni disa nga projektet e përfunduara nga GREENHOUSE të punuara me përkushtim dhe shumë vullnet. Ne do mundohemi që të gjitha projektet tona ti shfaqim në Webfaqen tonë në mënyrë që ju të jeni të njoftuar vazhdimisht me punën tonë.