Rreth Nesh

Rreth GREENHOUSE

Greenhouse Sh.p.k. është një kompani e specializuar në ndërtimin dhe prodhimin e shtëpive te parafabrikuara kornize prej druri me uzinën e saj të prodhimit në Kosovë. Greenhouse Sh.p.k. u krijua nga një partneritet me një byro te arkitekturës Zvicerrane, dhe specialisteve te ndertimit. Ne kemi mbledhur një ekip të profesionistëve të kualifikuar.
Ekipi ynë ka mbi 10 vjet përvojë në ndërtimin dhe prodhimin e shtëpive te parafabrikuara kornize prej druri. Për projektet tuaja arkitekturore, ne kemi një ekip të kualifikuar që ju ofron një plan, një stil unik dhe në harmoni të plotë me dëshirat tuaja. Ne ju mbështesim në projektin tuaj nga projektimi e deri të dorëzimi i çelësave.

 

MISIONI YNË

VLERAT THEMELORE

Ne punojmë për të ofruar zgjidhje për probleme.
Ne përpiqemi të jemi të respektuar nga klientët tanë.
Ne kemi plan për të ardhmen por duke mbajtur një sy gjithmone në të kaluarën.
Ne dëgjojmë nevojat e klientëve tanë.
Ne ndihmojmë klientët tanë të arrijmë qëllimet e tyre.

EKIP EFEKTIV

Identiteti i ekipit.

Vizion i përbashkët.

Komunikimi, bashkëpunimi dhe pjesëmarrja.

Negociimi i çështjeve.

Reflektimi dhe vetëvlersimi.

KUALITET

Menaxhimi i mirëfilltë i projektit.

Ndërtim me material të klasit të parë.

Punë cilësore.

Mbajtja e përgjegjësive.

Rrespektimi i kohës për kryerjen e punës në bazë të marrëveshjes.

 

Dëshironi të dini më shumë për ne?

Nëse dëshironi të punoni me ne ose keni nevojë për asistencë rreth shërbimeve që ne ofrojmë , atëherë mos hezitoni dhe na kontaktoni.
Ne dëshirojmë të ndëgjojmë nga ju dhe të vlerësojmë përshtypjet tuaja! Ju mund të na kontaktoni duke klikuar në butonin më poshtë.  

PËRSHTYPJET E KLIENTËVE