loader image

Green House

Play Video

Një paraqitje 3D e një shtëpie prej druri të parafabrikuar - një testament i vërtetë i teknologjisë së ndërtimit të ndërgjegjshëm për mjedisin!

 

 

 

 

Një paraqitje 3D e një shtëpie prej druri të parafabrikuar - një testament i vërtetë i teknologjisë së ndërtimit të ndërgjegjshëm për mjedisin!

 

 

 

Shikoni një pamje të fabrikës sonë moderne të shtëpive prej druri të parafabrikuara, ku inovacioni takohet me qëndrueshmërinë nga lart!

Play Video

Shikoni një pamje të fabrikës sonë moderne të shtëpive prej druri të parafabrikuara, ku inovacioni takohet me qëndrueshmërinë nga lart!

Play Video

Përjetoni mjeshtërinë dhe saktësinë në ndërtimin e shtëpive tona të parafabrikuara prej druri, nga fillimi në fund, në këtë video të shkurtër të procesit tonë të prodhimit

 

 

 

Përjetoni mjeshtërinë dhe saktësinë në ndërtimin e shtëpive tona të parafabrikuara prej druri, nga fillimi në fund, në këtë video të shkurtër të procesit tonë të prodhimit

 

 

 

 

Shikoni një paraqitje të shkurtër të mjeshtërisë së ekspertëve në punë gjatë montimit të një shtëpie të parafabrikuar prej druri. Bëhuni dëshmitar i procesit tani!

Play Video

Shikoni një paraqitje të shkurtër të mjeshtërisë së ekspertëve në punë gjatë montimit të një shtëpie të parafabrikuar prej druri. Bëhuni dëshmitar i procesit tani!

Play Video

 

 

 

Nga bregu në breg, dëshmoni bukurinë dhe shkathtësinë e shtëpive tona të parafabrikuara prej druri ndërsa shfaqim krijimet tona mahnitëse nëpër shtete të ndryshme!

Nga bregu në breg, dëshmoni bukurinë dhe shkathtësinë e shtëpive tona të parafabrikuara prej druri ndërsa shfaqim krijimet tona mahnitëse nëpër shtete të ndryshme!

 

 

 

 

 

Më shumë se një shtëpi, ky është një art pune i realizuar në mënyrë të shkëlqyer.

Play Video

                           Më shumë se një shtëpi, ky është një art pune i realizuar në mënyrë të shkëlqyer.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare